00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Fantürk-ABF-центрифугален-вентилатор


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Fantürk-ABF-центрифугален-вентилатор
 • company profile

  Фантурк

  • Company introduction:Нашата компанија дава приоритет на квалитетот и има визија која има за цел да се развива и расте. Fantürk има за цел да го зголеми своето производство и квалитетот на услугите врз основа на меѓународните стандарди. Произведуваме: -Апарати за вентилација -Рекупертаори Нашата визија Да се биде лидер компанија во регионот која произведува решенија за вентилација. Нашата мисија Да се претстават иновативни технологии за доброто на човештвото.
  • Contact Person Name:Rifat
  • Address:18-ти Ноември 93
  • City:Gostivar , Macedonia
  • Cell Phone #:078233322
  • Telephone #:078233322
  • Geo Location:Show  078233322

  shopping assistance