00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Фантурк

  • Company introduction:Нашата компанија дава приоритет на квалитетот и има визија која има за цел да се развива и расте. Fantürk има за цел да го зголеми своето производство и квалитетот на услугите врз основа на меѓународните стандарди. Произведуваме: -Апарати за вентилација -Рекупертаори Нашата визија Да се биде лидер компанија во регионот која произведува решенија за вентилација. Нашата мисија Да се претстават иновативни технологии за доброто на човештвото.
  • Contact Person Name:Rifat
  • Address:18-ти Ноември 93
  • City:Gostivar , Macedonia
  • Cell Phone #:078233322
  • Telephone #:078233322
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products5
Member since06 Sep, 2022
Last activity11:46:23 , 21 Sep, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance