00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Carrier inverter cassette air conditioner


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• 40% energy saving compared to standard air conditioning • Newest DC Hybrid inverter technology with twin-rotary compressor • Built-in drain pump • Auto restart after power failure • extra slim design for easy installation and maintenance • Four-way panel with 360° equal distribution of air • Low noise, increased flow and efficiency of the heat exchange coil with the latest 3D technology fan of indoor unit • Standard slot for fresh air intake • Eurovent certification for quality • Remote control functions: cooling, heating, ventilation, dehumidification and AUTO function • Working range in cooling - outdoor temperature of -15 ÷ 50 oC • Working range in heating - outdoor temperature of -15 ÷ 24 oC • Warranty 24 months
 • Availability:In Stock
 • Seller:Energija
 • Warranty:2 years
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:17
  • Geo Location:Show  023061466

  shopping assistance