00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Energija

 • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
 • Contact Person Name:Енергија
 • Address:Лондонска бр. 1А
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:072213590
 • Telephone #:023061466
 • Fax #:023061468
 • Year registered:2005
 • Total employees:17
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete81.25%
Number of products156
Member since10 Apr, 2012
Last activity15:12:35 , 12 Jun, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance