00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Репарација на делови од машини, машинска обработка


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Репарација на поскапи делови и нивно враќање во првобитна функционална мера.
 • Availability:On Order
 • Seller:Delma
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  Delma

  • Company introduction: 1.Изработки на резервни делови по документација на странката или според постоечки дел за кој ние правиме цртеж, а потоа истиот го обработуваме ; 2.Репарација на поскапи делови и нивно враќање во првобитна функционална мера. 3.Ремонт на машини.
  • Contact Person Name:Владо Стојкоски
  • Address:бул.Борис Трајковски бб (Првомајска - во кругот на стаклара)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070219342
  • Telephone #:022460507
  • Fax #:025249038
  • Year registered:1992
  • Total employees:9
  • Anual sales:9800000
  • Export percentage:5
  • Geo Location:Show  022460507

  shopping assistance