00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Delma

 • Company introduction: 1.Изработки на резервни делови по документација на странката или според постоечки дел за кој ние правиме цртеж, а потоа истиот го обработуваме ; 2.Репарација на поскапи делови и нивно враќање во првобитна функционална мера. 3.Ремонт на машини.
 • Contact Person Name:Владо Стојкоски
 • Address:бул.Борис Трајковски бб (Првомајска - во кругот на стаклара)
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:070219342
 • Telephone #:022460507
 • Fax #:025249038
 • Year registered:1992
 • Total employees:9
 • Anual sales:9800000
 • Export percentage:5
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete87.50%
Number of products7
Member since15 Apr, 2013
Last activity11:49:17 , 16 Apr, 2013
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance