00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ранец Dell Urban Backpack


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Ранец Dell Urban Backpack
 • Availability:Contact
 • company profile

  Makpetrol AD - Dell Centre

  • Company introduction:Макпетрол А.Д. – Центар Dell денеска претставува една од најголемите и најискусните ИТ компании во Република Македонија. Нудиме: Преносни и персонални компјутери, сервери, мрежни компоненти, storage уреди, монитори, принтери, работни станици, периферни уреди... Софтвер за заштита на компјутерите Виртуализациja Компјутерски мрежи Визијата на Макпетрол А.Д. - Центар Делл е да бидеме најуспешната ИТ компанија во Републиката при што секогаш ќе се стремиме да бидеме водечки систем интегратор нудејќи комплетни решенија на своите потрошувачи преку поставување на целосната инфраструктура, мрежна пасивна и активна опрема, интеграција на целокупната компјутерска опрема, инсталација на други системски решенија кои ќе овозможат безбедно, брзо и сигурно работење во компанијата и по желба дизајнирање на апликативни решенија кај одредни купувачи.
  • Contact Person Name:Игор Величковски
  • Address:Васил Ѓоргов 33-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3163 846; 02 3109 713
  • Fax #:023124624
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:860 MKD

  Mini backpack Minions

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Backpack Adidas

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Backpack Adidas

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Backpack Adidas

  Retail Price - VAT Included:2.500 MKD

  Backpack for hiking CHITRE LOAP 32l

  Retail Price - VAT Included:3.850 MKD

  Backpack LOAP KAYUK 60+10
  023163846023109713

  shopping assistance