00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Makpetrol AD - Dell Centre

  • Company introduction:Макпетрол А.Д. – Центар Dell денеска претставува една од најголемите и најискусните ИТ компании во Република Македонија. Нудиме: Преносни и персонални компјутери, сервери, мрежни компоненти, storage уреди, монитори, принтери, работни станици, периферни уреди... Софтвер за заштита на компјутерите Виртуализациja Компјутерски мрежи Визијата на Макпетрол А.Д. - Центар Делл е да бидеме најуспешната ИТ компанија во Републиката при што секогаш ќе се стремиме да бидеме водечки систем интегратор нудејќи комплетни решенија на своите потрошувачи преку поставување на целосната инфраструктура, мрежна пасивна и активна опрема, интеграција на целокупната компјутерска опрема, инсталација на други системски решенија кои ќе овозможат безбедно, брзо и сигурно работење во компанијата и по желба дизајнирање на апликативни решенија кај одредни купувачи.
  • Contact Person Name:Игор Величковски
  • Address:Васил Ѓоргов 33-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3163 846; 02 3109 713
  • Fax #:023124624
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products28
Member since16 Oct, 2012
Last activity08:39:26 , 02 Dec, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance