00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Базен - PARIGI


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Базен - PARIGI
  Должина: 8,70 м
  Ширина: 4,00 м
  Длабочина: 1,04-1,77 м
 • Seller:Mak bazen
 • company profile

  Mak bazen

  • Company introduction:Фирмата Мак Базен произведува полиестер базени со најразлични димензии по ваша желба. Базени за во вашиот двор, базени за вашите деца, за вашата фамилија, базени за хотели и ресторани. Квалитетот на полиестер базените во комбинација со италијанскиот дизајн е она што ги прави одлични во секој поглед. Тоа што можат да ви го понудат се 8-те најразлични модели на базени. Бојата на базените е светло сина. Монтажата е брза и лесна, за разлика од бетонските базени. Поставувањето е на следниов начин: се копа соодветна дупка, се подготвува конкретна основа, се распоредува инсталацијата на опремата, сите потребни цевки, па потоа следува прицврстување со држачи и монтирање на веќе готовиот модел на посакуваниот базен. Цената на овие базени варира во поглед на димензиите на базенот, видот и количината на опремата која е избрана. Сите базени се со комплетна опрема (филтери и пумпи). Со секој купен базен, добивате 10 години гаранција на опремата од полиестер.
  • Contact Person Name:Toni
  • Address:Гоце Делчев 42
  • Post Code:2000
  • City:Stip , Macedonia
  • Cell Phone #:078210063
  • Telephone #:071240785
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Базен - BRUXELLES

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Базен - LONDRA

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Базен - ALFA

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Базен - ROMA

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Базен - TORINO

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Базен - Romen
  071240785

  shopping assistance