00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Mak bazen

  • Company introduction:Фирмата Мак Базен произведува полиестер базени со најразлични димензии по ваша желба. Базени за во вашиот двор, базени за вашите деца, за вашата фамилија, базени за хотели и ресторани. Квалитетот на полиестер базените во комбинација со италијанскиот дизајн е она што ги прави одлични во секој поглед. Тоа што можат да ви го понудат се 8-те најразлични модели на базени. Бојата на базените е светло сина. Монтажата е брза и лесна, за разлика од бетонските базени. Поставувањето е на следниов начин: се копа соодветна дупка, се подготвува конкретна основа, се распоредува инсталацијата на опремата, сите потребни цевки, па потоа следува прицврстување со држачи и монтирање на веќе готовиот модел на посакуваниот базен. Цената на овие базени варира во поглед на димензиите на базенот, видот и количината на опремата која е избрана. Сите базени се со комплетна опрема (филтери и пумпи). Со секој купен базен, добивате 10 години гаранција на опремата од полиестер.
  • Contact Person Name:Toni
  • Address:Гоце Делчев 42
  • Post Code:2000
  • City:Stip , Macedonia
  • Cell Phone #:078210063
  • Telephone #:071240785
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products8
Member since12 May, 2015
Last activity13:25:43 , 13 Jun, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance