00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Изработка на фиксни конструкции


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Constructions of steel, aluminum, wrought iron, wood, and the combination of these materials.
  Covered with acrylic fabric or PVC coating, polycarbonate and other materials. They are quick and easy for installation.
  Various models such as gazebos, marquee tents, sail shades, awnings, overhangs and more.
 • Availability:On Order
 • Seller:Laplast-M
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Laplast-M

  • Company introduction:Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце. Сопствениците Ангеле и Мики Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата на своите клиенти. Оваа интенција вработените ја остваруваат со развој и унапредување на производите, користење современи материјали за производство, брза монтажа и навремено сервисирање на производите, како и со одржување на ефективен систем за унапредување на квалитетот заснован на ISO 9001 стандардот, и системот за управување со заштита на животната средина(EMS согласно барањата на ISO 14001 стандардот). Конкуренцијата во оваа дејност за Лапласт-М е поттик за иновации, за усовршување на производството, за одобрување на квалитетот и услугите и се разбирa за постигнување на конкурентни цени. Плановите за во иднина се амбициозни. Лапласт-М ќе продолжи со усовршување и изработка на нови модели на тенди и чадори, како и на метални конструкции. Ќе се работи на обновување на машинскиот парк и на подобрување на условите за работа, со цел да се зголеми производството со најнови модели на PVC ролетни, венецијанери и вариолајт завеси, хармоника врати, светлосни реклами, церади за товарни возила и џипови, настрешници, камп опрема, детски базени, џамбо шатори и други производи од пластика. Визијата на раководството на Лапласт-М е да ја одржи и да ја зголемува стекнатата репутација на препознатлива фирма за производство, монтажа и сервисирање на производи за заштита од сонце.
  • Contact Person Name:Мики
  • Address:Момин Поток б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038970291007
  • Telephone #:023097007
  • Fax #:023095800
  • Geo Location:Show  023097007

  shopping assistance