00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Laplast-M

  • Company introduction:Лапласт-М е фирма со 30 годишна традиција на успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце. За сите тие години Лапласт-М ја прошируваше својата дејност и освојуваше нови пазари со се побогатата понуда на разновидни и пред се квалитетни производи за заштита од сонце. Сопствениците Ангеле и Мики Илиевски и вработените во Лапласт-М целосно се посветени на исполнувањето на очекувањата и барањата на своите клиенти. Оваа интенција вработените ја остваруваат со развој и унапредување на производите, користење современи материјали за производство, брза монтажа и навремено сервисирање на производите, како и со одржување на ефективен систем за унапредување на квалитетот заснован на ISO 9001 стандардот, и системот за управување со заштита на животната средина(EMS согласно барањата на ISO 14001 стандардот). Конкуренцијата во оваа дејност за Лапласт-М е поттик за иновации, за усовршување на производството, за одобрување на квалитетот и услугите и се разбирa за постигнување на конкурентни цени. Плановите за во иднина се амбициозни. Лапласт-М ќе продолжи со усовршување и изработка на нови модели на тенди и чадори, како и на метални конструкции. Ќе се работи на обновување на машинскиот парк и на подобрување на условите за работа, со цел да се зголеми производството со најнови модели на PVC ролетни, венецијанери и вариолајт завеси, хармоника врати, светлосни реклами, церади за товарни возила и џипови, настрешници, камп опрема, детски базени, џамбо шатори и други производи од пластика. Визијата на раководството на Лапласт-М е да ја одржи и да ја зголемува стекнатата репутација на препознатлива фирма за производство, монтажа и сервисирање на производи за заштита од сонце.
  • Contact Person Name:Мики
  • Address:Момин Поток б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038970291007
  • Telephone #:023097007
  • Fax #:023095800
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products19
Member since11 Apr, 2012
Last activity14:36:50 , 20 Feb, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance