00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Dog & Dog Vitale Energy 20 kg

Dog & Dog Vitale Energy 20 kg

Цената е со вклучен ДДВ
1.600 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Цена на килограм:

  80 ден / 1 KG

  Опис
  Целосна храна за возрасни кучиња со интензивно ниво на активност,кучки во гестациски период и доилки. Состав-Деривати од растително потекло, месо и животински деривати (пилешко, 1%), житарици,растителни протеини екстракти, масла и масти. Аналитички состав:сирови протеини 25,00%,Сирови Влакна 3,50%,Сирови масти 13,00%,Сиров пепел 10,00%.Адитиви во Кг-Вит.А8,650 ИУ,Вит.Д 560 ИУ,Вит.Е 55 мг , железо сулфат пентахидрат14,75 mg ,Цинк оксид 65,09мг,железо карбонат 30,00 мг,Калциум јодат безводен 1,75 мг,Манган оксид 2,44 мг,натриум селенит 0,47 мг, Да се чува на суво и ладно место. Да се чува на суво и ладно место.

  Земја на потекло:
  Италија
 • Availability:Contact
 • Place of Origin:Italy
 • company profile

  Parkis Zufer

  • Company introduction:Ветеринарна компанија Праксис е увозник на храни за миленичиња, разни акцесории, генетски материјал (биково семе), премикси, ветеринарни инструменти.. Услуги: • Клинички прегледи и терапија • Вакцинација • Дехелминтизација • Оперативни захвати - обработка на рани • Кастрација • Стерилизација • Храни за кучиња, мачки, птици • Витамини, минерали • Акцесори • Совети и консулатации за вашите животни Компанијата е основана во 2000 година. Во својот состав има Ветеринарна Амбуланта Праксис во Желино, а од 2009 год. и Ветеринарна Амбуланта Праксис-Тетово и Пет шоп во улица Б.Тоска 63 во Тетово.
  • Contact Person Name:Zufer Xhelili
  • Address:Благоја Тоска 63
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:072273896
  • Telephone #:071 307072
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:700 MKD

  Dog & Dog Placido Mantenimento 10 k ...

  Retail Price - VAT Included:1.600 MKD

  Unica Classe-Adult All Breed High E ...
  071307072

  shopping assistance