00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Средство за чистење ламинатни подови


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Средството се препорачува да се користи за отстранување на тврдокорни дамки како на пример дамки од лак за нокти, боја за чевли, кармин, крв, ... Quick step средството за чистење ламинатни подови ги отстранува дамките и го заштитува вашиот ламинат од оштетување.
  За редовно, секојдневно чистење на ламинтантни подови се препорачува пребришување само со сува микрофибер крпа. Чистете ги подовите со две капачиња растворени во полна кофа вода.
 • company profile

  Quick Step (Kvik step)

  • Company introduction:Quick-Step го има правиот под за секој ентериер. Широки и мали парчиња. Модерни и традиционални. Quick-Step е погоден за секоја просторија и за секого. Производи: - Ламинатни подови - Дрвени подови - Livyn подови - Аксесоари: лајсни, подлоги, одржување Quick-Step Livyn подовите се издржливи и практични, луксузни винилни подови со печатена површина во палета од повеќе бои. Благодарејќи на висококвалитетното синтетичко јадро, Livyn подовите се водоотпорни и ја намалуваат бучавата. Освен тоа, тие се топли и меки на допир, а поради нивната исклучително мала дебелина може да бидат лесно поставени на врвот на постоечката подна облога.
  • Contact Person Name:Квик степ
  • Address:Аминта III 1 (Ленинова)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022784130
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.8 of 5.0 (3 ratings total)
  022784130

  shopping assistance