00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Quick Step (Kvik step)

  • Company introduction:Quick-Step го има правиот под за секој ентериер. Широки и мали парчиња. Модерни и традиционални. Quick-Step е погоден за секоја просторија и за секого. Производи: - Ламинатни подови - Дрвени подови - Livyn подови - Аксесоари: лајсни, подлоги, одржување Quick-Step Livyn подовите се издржливи и практични, луксузни винилни подови со печатена површина во палета од повеќе бои. Благодарејќи на висококвалитетното синтетичко јадро, Livyn подовите се водоотпорни и ја намалуваат бучавата. Освен тоа, тие се топли и меки на допир, а поради нивната исклучително мала дебелина може да бидат лесно поставени на врвот на постоечката подна облога.
  • Contact Person Name:Квик степ
  • Address:Аминта III 1 (Ленинова)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022784130
  • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
4.8 of 5.0 (3 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products9
Member since10 Feb, 2017
Last activity00:15:02 , 24 May, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance