00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Cleaning kit for laminat floors


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сет за чистење на ламинатни подови кој вклучува:
  - Бришач со рачка
  - Микро фибер крпа која може да се пере во машина
  - Quick step течност за чистење ламинати 750 ml
 • company profile

  Quick Step (Kvik step)

  • Company introduction:Quick-Step го има правиот под за секој ентериер. Широки и мали парчиња. Модерни и традиционални. Quick-Step е погоден за секоја просторија и за секого. Производи: - Ламинатни подови - Дрвени подови - Livyn подови - Аксесоари: лајсни, подлоги, одржување Quick-Step Livyn подовите се издржливи и практични, луксузни винилни подови со печатена површина во палета од повеќе бои. Благодарејќи на висококвалитетното синтетичко јадро, Livyn подовите се водоотпорни и ја намалуваат бучавата. Освен тоа, тие се топли и меки на допир, а поради нивната исклучително мала дебелина може да бидат лесно поставени на врвот на постоечката подна облога.
  • Contact Person Name:Квик степ
  • Address:Аминта III 1 (Ленинова)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022784130
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.8 of 5.0 (3 ratings total)
  022784130

  shopping assistance