00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Fabbygo Inox Pot

50%save

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Карактеристики:
  - Димензии: 0,4мм
  - 8хØ26cm
  - Индукциска плоча
  - Материјал: Алуминиум, Стакло
  Шифра: 89078
 • Category:Cooking Tools
 • Place of Origin:India
 • company profile

  Alfi Technocenter

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Бошко
  • Address:Индустриска зона б.б., нас.Карпош
  • Post Code:1000
  • City:Kumanovo , Macedonia
  • Cell Phone #:076/266-994
  • Telephone #:031445210
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.4 of 5.0 (10 ratings total)

  Retail Price - VAT Included:359 MKD

  Fabbygo Inox Pot

  30%save
  Retail Price - VAT Included:999 MKD 690 MKD

  Тенџере

  39%save
  Retail Price - VAT Included:999 MKD 600 MKD

  Fabbygo Inox Pot
  031445210

  shopping assistance