00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Alfi Technocenter

Alfi Technocenter

АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
50%save
Retail Price - VAT Included:399 MKD 199 MKD

Fabbygo Inox Pot

39%save
Retail Price - VAT Included:999 MKD 600 MKD

Fabbygo Inox Pot

35%save
Retail Price - VAT Included:999 MKD 649 MKD

Слушалки Speak FLAT

30%save
Retail Price - VAT Included:999 MKD 690 MKD

Тенџере

23%save
Retail Price - VAT Included:5.490 MKD 4.200 MKD

Fabbygo бојлер 80 литри

21%save
Retail Price - VAT Included:6.990 MKD 5.490 MKD

Столица од бамбус

20%save
Retail Price - VAT Included:1.259 MKD 999 MKD

Полнач со кабел + Полнач за автомоб ...

20%save
Retail Price - VAT Included:4.990 MKD 3.990 MKD

Fаbbygo Алуминиумска скала

18%save
Retail Price - VAT Included:3.700 MKD 2.999 MKD

Гарден сет - маса и 2 столици

18%save
Retail Price - VAT Included:489 MKD 399 MKD

Полнач со кабел 2.1А

17%save
Retail Price - VAT Included:7.190 MKD 5.900 MKD

Велосипед Viper Super Classic 2 26' ...

17%save
Retail Price - VAT Included:1.699 MKD 1.399 MKD

Прскалка за Разладување 15m

17%save
Retail Price - VAT Included:1.199 MKD 990 MKD

Прскалка за Разладување 7.5m

17%save
Retail Price - VAT Included:14.990 MKD 12.390 MKD

Set Bahama/Bali

17%save
Retail Price - VAT Included:14.990 MKD 12.390 MKD

Set Bahama/Bali

17%save
Retail Price - VAT Included:2.399 MKD 1.990 MKD

Прскалка за Разладување 30m


next
Page 1 of 4, total 63 products


070/287-777

shopping assistance