00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

bedding Celsia Tirkiz


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description: *Материјал: 100% Памук Сатен; *Димензии: Јорганска Навлака 200*220; Креветски Чаршав 240*260; Навлака за Перница (4ком) 50*70;
 • Category:Bed Linens
 • Availability:Contact
 • Seller:Goni-teks
 • company profile

  Goni-teks

  • Company introduction:Не препознаваат по нашите производи: прекрасни памучни постелнини,прекривки,јоргани, перници со силиконски снегулки и по нашиот квалитет и дизајн. Не препознаваат по “ЛИНЕНС-ИН” светски познатиот бранд на ГОНИ ТЕКС. ГОНИ ТЕКС е и прв производител на еко-вата и силиконски снегулки, производи кои имаат широка примена во текстилната индустрија како и индустријата за производство на Мебел. На нашите коминтенти им овозможуваме комплетна услуга на штепување на еко-вата, на најсовремени штеп машини. Еден од најпродаваните и најпознати наши производи се прекривките познати како “Ластичарки”. Екипата на ГОНИ ТЕКС врши комплетна услуга, од земање мерки, конфекција и монтажа на истите. Покрај текстилот за домаќинство, посебно внимание би посветиле на хотелскиот програм
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:Борис Трајковски б.б. (Првомајска)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2720150
  • Fax #:02/2728662
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  bedding Bamboo Dream

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  bedding Benson orange

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  bedding Benson Turquoise

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  beddings - one color Satin De Luxe

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Bedding Hello Kitty Love and Kiss

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  bedding Sahra
  022720150

  shopping assistance