00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Goni-teks

  • Company introduction:Не препознаваат по нашите производи: прекрасни памучни постелнини,прекривки,јоргани, перници со силиконски снегулки и по нашиот квалитет и дизајн. Не препознаваат по “ЛИНЕНС-ИН” светски познатиот бранд на ГОНИ ТЕКС. ГОНИ ТЕКС е и прв производител на еко-вата и силиконски снегулки, производи кои имаат широка примена во текстилната индустрија како и индустријата за производство на Мебел. На нашите коминтенти им овозможуваме комплетна услуга на штепување на еко-вата, на најсовремени штеп машини. Еден од најпродаваните и најпознати наши производи се прекривките познати како “Ластичарки”. Екипата на ГОНИ ТЕКС врши комплетна услуга, од земање мерки, конфекција и монтажа на истите. Покрај текстилот за домаќинство, посебно внимание би посветиле на хотелскиот програм
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:Борис Трајковски б.б. (Првомајска)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/2720150
  • Fax #:02/2728662
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products92
Member since04 Mar, 2013
Last activity13:58:40 , 20 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance