00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

OKTAGOL

OKTAGOL

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Модерен и уникатен камин кој е погоден за декорација на вашиот ѕид.12 kW
  топлинска простор 270 м3
  цевка 180mm цевка
  врска излезните цевки = врвот
  ефикасност = 80%
  температурата на издувните гасови 245 ° C
  издувните гасови масен проток g / s = 14,2
  предлог минималната оџак = 12
  Тежина kg = 127
 • Category:Home Heaters
 • Availability:On Order
 • Seller:Kamin
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:2 years
 • company profile

  Kamin

  • Company introduction:Компанијата "KAMIN" - Гостивар,се занимава со производство и продажба на уникатни, висококвалитетни и економични камини за затоплување кои овозможуваат да се искористи целата енергија од дрвото, со минимален одпаден материјал и рамномерна распределба на топлината низ каминиот.
  • Contact Person Name:Safet Beshiri
  • Address:Гостивар - Бајница бр.97 Скопје - Партизански Одреди 55/1
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 70 326 937
  • Telephone #:070 648 349
  • Year registered:2000
  • Total employees:2
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Elegant media

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Esprit media

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Esprit media

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Sharr media 300

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Sharr media 300

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Amato media L300
  070648349

  shopping assistance