00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Kamin

  • Company introduction:Компанијата "KAMIN" - Гостивар,се занимава со производство и продажба на уникатни, висококвалитетни и економични камини за затоплување кои овозможуваат да се искористи целата енергија од дрвото, со минимален одпаден материјал и рамномерна распределба на топлината низ каминиот.
  • Contact Person Name:Safet Beshiri
  • Address:Гостивар - Бајница бр.97 Скопје - Партизански Одреди 55/1
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 70 326 937
  • Telephone #:070 648 349
  • Year registered:2000
  • Total employees:2
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products11
Member since25 Avg, 2015
Last activity15:06:21 , 19 Sep, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance