00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ / КЕРОЗИН 20КВ ЗБ-К70 ЗОБО


 • product description
 • company profile
product description
 • Sections:
 • Product Description:* Инстантно загревање
  - моќно греење со висок квалитет
  * Безбедност
  - сензор за пламен и исклучување при прегревање или проблем со вентилаторот
  * Долготрајност
  - Цврста, издржлива челична конструкција
  * Спремни за употреба
  - Лесно оддржување
  * Висок Квалитет - енергетски ефикасен

  ГАРАНТЕН ПЕРИОД: 1 ГОДИНА

  Моќност20KW
  Напон240V/50Hz
  ГоривоКерозин / Дизел
  Резервоар19L
  Потрошувачка на гориво2.0L/h
  Загревање на простор166m?
  Тип на палење Континуирана искра
  Тежина12.9kg
  Термостат ДА
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukit
 • Warranty:1 year
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Baukit

  • Company introduction:Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, DAMAR - Полска, SIGMA - Италија, COMENSAL - Полска, RAIMONDI - Италија, AWENTA - Полска, PATROL - Полска, YATO - Полска, PFERD - Германија, TOLSEN, како и 15-тина производители на најразличен асортиман од Кина. Наша цел е понуда на квалитетни производи на потрошувачите и професионална услуга, а преку нашата развиена дистрибутивна мрежа, нашите производи се достапни во повеќето градови во Македонија.
  • Contact Person Name:Стефан
  • Address:бул.Александар Македонски б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:0038976467308
  • Telephone #:022535099
  • Fax #:022535099
  • Geo Location:Show  022535099

  shopping assistance