00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Baukit

Baukit

Основна дејност на компанијата е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Во моментот БАУКИТ ГРУП ДОО е претставник на Македонскиот пазар на повеќе истакнати брендови од Европски производители, KRAUSE - Германија, TELLURE ROTA - Италија, PFT - Германија, MARBET - Полска, ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
39%save
Retail Price - VAT Included:179 MKD 109 MKD

ДИСК ЗА СЕЧЕЊЕ ЧЕЛИК Ф230-1.9 ЕХТ А ...

37%save
Retail Price - VAT Included:189 MKD 119 MKD

ДИСК ЗА СЕЧЕЊЕ ИНОКС Ф230-1.9 ЕХТ А ...

35%save
Retail Price - VAT Included:3.900 MKD 2.500 MKD

СКАЛА АЛУМ. НА СКЛОПУВАЊЕ ЅЗ-001

Retail Price - VAT Included:10.990 MKD

СКАЛА СКЕЛЕ АЛУМ. СО ПЛАТФОРМА ФЕ4* ...

Retail Price - VAT Included:28.990 MKD

ГРЕАЛКА ТАЈФУН НА ДИЗЕЛ 30КВ НА ТРК ...

Retail Price - VAT Included:135.900 MKD

СКЕЛЕ АЛУМИНИУМСКО СТАБИЛО 50 5.40 ...

Retail Price - VAT Included:9.690 MKD

СКАЛА АЛУМ. ТРОДЕЛНА 3x7 ЦОРДА 0133 ...

Retail Price - VAT Included:3.290 MKD

СКАЛА АЛУМ. 5 ЦОРДА 000729


next
Page 1 of 3, total 34 products


070/287-777

shopping assistance