00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

KAFEMAT KAFEMATI espresso coffee machines


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:WWW.MIA-SERVICE.COM.MK Patarina Tetovo-Gostivar LEDOMAT DEPORATOR PUMPA MLIN MOTOR(PUMPA) ASTORIA AURORA BEZZERA BFC BRASILIA LA SAN MARCO LA CIMBALI LA SCALA LA SPAZIALE LA FAEMAC GAGGIA FAEMA WIBIEME ELEKTRA EMONEC CARIMALI PAVONI RANCILIO ROYAL NUOVA SIMONELI WEGA FUTURMAT DELOVI ZA KAFEMATI DELOVI ZA APARATI DELOVI ZA MASINI
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Italy
 • Warranty:6 months
 • Minimum Order Quantity:20
 • company profile

  Mia service

  • Company introduction:Од 1994 година Миа компанија продава резервни делови за еспресо кафе машини, машини за миење садови, мраз креаторите, пумпи, средства за чистење, кафе брусилки. Нашите главни купувачи се производители и поправка техничари со еспресо машини. Во нашиот каталог ќе ги најдете широк спектар на делови за големи брендови, од опсегот што постојано се зголемува за да се задоволат потребите на нашите клиенти, па ние секогаш сме подготвени да ги слушаат совети и финти за подобар квалитет на услугата.
  • Contact Person Name:FATMIR ADEMI ; BESIM ADEMI
  • Address:ILINDENSKA B.B INDUSTRISKA ZONA TETOVO MK
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:0038970224067 0038970371845
  • Telephone #:0038944522700
  • Fax #:0038944522700
  • Year registered:2010
  • Total employees:4
  • Geo Location:Show  044522700

  shopping assistance