00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Mia service

 • Company introduction:Од 1994 година Миа компанија продава резервни делови за еспресо кафе машини, машини за миење садови, мраз креаторите, пумпи, средства за чистење, кафе брусилки. Нашите главни купувачи се производители и поправка техничари со еспресо машини. Во нашиот каталог ќе ги најдете широк спектар на делови за големи брендови, од опсегот што постојано се зголемува за да се задоволат потребите на нашите клиенти, па ние секогаш сме подготвени да ги слушаат совети и финти за подобар квалитет на услугата.
 • Contact Person Name:FATMIR ADEMI ; BESIM ADEMI
 • Address:ILINDENSKA B.B INDUSTRISKA ZONA TETOVO MK
 • Post Code:1200
 • City:Tetovo , Macedonia
 • Cell Phone #:0038970224067 0038970371845
 • Telephone #:0038944522700
 • Fax #:0038944522700
 • Year registered:2010
 • Total employees:4
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products4
Member since25 Mar, 2012
Last activity15:42:15 , 04 Apr, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance