00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Toshiba RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1 Haori inverter

5%save

Toshiba RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1 Haori inverter

Цената е со вклучен ДДВ
83.990 MKD 78.990 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Toshiba RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2AVSG-E1 Haori inverter

  Toshiba резиденцијални клима уреди се проширува со нова дизајнерска високоѕидна единица.
  Името „HAORI“ го илустрира елегантниот концепт на
  новата единица.
  Всушност, го опишува јапонскиот збор за „kimono
  jacket“.

  Атрактивна - разновидна - текстилна - уникатна
  Иновативен материјал & повеќе дизајни на
  внатрешна единица
  ■ Величини: B10, B13 & B16
  ■ Енергетска класа A+++
  ■ Бучава на надворешна единица до 37 dB(A)
  ■ Луксузен далечински управувач
  ■ Модерен филтрирачки систем: антипрашест
  филтер, прочистувач на воздух и „Ultra pure“
  филтер
  ■ Невидливи отвори за цевно поврзување
  ■ управување преку „ALEXA“
  ■ HADA CareFlow*
  ■ Следење на потрошувачка на електрична енергија
  ■ Текстилната облога која лесно се заменува
  ■ Фабрички вграден Wi-Fi уред
  ■ Компатибилна за SINGLE & MULTI изведба
  ■ Компактни димензии: 300 х 990 х 210 mm

  Специјален проток
  Специјалната форма на клапна за издувен
  воздух која не го насочува ладниот воздух
  директно во една линија, туку го распределува
  во широк агол кон таванот и потоа
  рамномерно „тоне“ кон подот. На тој начин се
  избегнува чувството на непријатно дување.

  2 стандардни текстилни панели
  ■ Можност за персонализиран дизајн
  ■ Компатибилен со мебелот
  ■ TOSHIBA обезбедува шема за шиење, упатство и сет за шиење

  4 алтернативни текстилни панели
  Сите текстилни материјали се тестирани за:
  ■ УВ отпорност
  ■ Хемиска отпорност
  ■ Отпорност на влага
  ■ Број на циклуси на перење

  Внатрешни единици Надворешни единици

  RAS-B10N4KVRG-E RAS-10J2AVSG-E1
  RAS-B13N4KVRG-E RAS-13J2AVSG-E1
  RAS-B16N4KVRG-E RAS-16J2AVSG-E1

  HAORI персонализиран специјално за твојот дом.

  Не само што импресионира со својот нов
  дизајн, туку и поседува високи технички
  перформанси, како што е прочистувачот на
  воздух и „Ultra Pure“ филтерот за PM 2.5
  честици.
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:17
  • Geo Location:Show
  6%save
  Retail Price - VAT Included:79.990 MKD 74.990 MKD

  Toshiba RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2A ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:90.000 MKD 85.050 MKD

  TOSHIBA Haori Design Premium invert ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Клима уред Toshiba Haori
  023061466

  shopping assistance