00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

TOSHIBA Haori Design Premium inverter

5%save

TOSHIBA Haori Design Premium inverter

Цената е со вклучен ДДВ
90.000 MKD 85.050 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• A +++ / A +++ high energy class in cooling / heating
  • Factory built-in Wi-Fi to monitor power consumption
  • Ability to manage via ALEXA and Google Assistant
  • HADA CareFlow
  • Modern filtration system: anti-dust filter,
  air purifier "Plasma purifier" and "Ultra pure" filter
  • Textile front panel that can be changed
  • Luxury remote control
  • Cooling operating range - outside temperature of -15 ÷ 46 oC
  • Operating range heating - outside temperature of -15. 24 oC
 • Availability:In Stock
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show
  7%save
  Retail Price - VAT Included:76.000 MKD 70.224 MKD

  TOSHIBA Shorai Edge inverter

  6%save
  Retail Price - VAT Included:79.990 MKD 74.990 MKD

  Toshiba RAS-B13N4KVRG-E / RAS-13J2A ...
  023061466

  shopping assistance