00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Toshiba Estia A/W Heat Pump

Toshiba Estia A/W Heat Pump

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Inverter technology with high efficiency ratio . • COP = 4,88 - saving factor , the highest in the class . • Ability to work in two temperature zones ( fan coils / radiator / floor heating / domestic hot water ) • Extremely quiet operation of outdoor unit . • Possibility for connection of solar panels . • Toshiba is a world leading brand in the field of air conditioning . • Certificate of Quality Eurovent. • Guarantee 36 months . Made in Japan.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Energija
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show  023061466

  shopping assistance