00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Клима уред - Vaillant


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:VAIR климата е производ на Vaillant која е приспособена кон животните потреби на кориснникот .Taa му овозможува максимален конфор на корисникот 365 дена во годината со едноставно ракување и одржување. Составена е од два дела : внатрешна и надворешна единица. Што се однесува до бројот на внатрешни единици во понудата се “моно сплит” системи со една надворешна и една внатрешна и “ мулти сплит” со една надворешна и повеќе внатрешни единици. Според начинот на работа во понудата се застапени сплит ситеми со ON/OFF регулација и инвертери. Основни карактеристики на clima VAIR : -Авто рестрарт -Лед диоди -Енергетска класа А -Био филтер -Влакнест филтер -Функција за спиење -Функција турбо -Филтер со активен јаглен за воздух -Функција на топол старт -Вертикално насочување на струењето на воздухот -Водорамно насочување на струењето на воздухот -Временско вклоплив часовник -Заштита на надворешната единица против смрзнување -Заштита на надворешната единица против корозија
 • company profile

  Energo Sistem

  • Company introduction:Претпријатиа за трговија, сервис, инженеринг и консалтинг, се занимава со проектирање и изведба на котлари и системи за централно греење на индустриски и комерцијални објекти на природен, течен нафтен гас и мазут. За домаќинствата нудиме проектирање и изведување на комплетни системи за греење на сите видови горива со испорака на материјали и опрема многубројните наши партнери.
  • Contact Person Name:Енерго Систем
  • Address:Сервисна зона југ б.б., реон 40
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022770790
  • Fax #:022700602
  • Geo Location:Show  022770790

  shopping assistance