00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Energo Sistem

  • Company introduction:Претпријатиа за трговија, сервис, инженеринг и консалтинг, се занимава со проектирање и изведба на котлари и системи за централно греење на индустриски и комерцијални објекти на природен, течен нафтен гас и мазут. За домаќинствата нудиме проектирање и изведување на комплетни системи за греење на сите видови горива со испорака на материјали и опрема многубројните наши партнери.
  • Contact Person Name:Енерго Систем
  • Address:Сервисна зона југ б.б., реон 40
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022770790
  • Fax #:022700602
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products28
Member since05 Jul, 2012
Last activity14:23:40 , 20 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance