00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Инвертер клима уред VIVAX COOL ACP-18CH50AEMI R32 M Design


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Капацитет на греење: 5570W(3100-5850)W
  Капацитет на ладење: 5275W(3101-5832)W
  Енергетска класа греење/ладење: A+/A++
  (SEER/SCOP): (7.4/4.0)
  Проценето оптоварување за греење (W) 4100W
  Разладувачки медиум: R32
  Wi-Fi ready: Да (стикот се купува дополнително)
  Влезна моќност греење/ладење: 1570W/1550W
  Проток на воздух: ≤840 m3/h
  Капацитет на одвлажнување: 1.8L/h
  Работно подрачје: -15°C≤T≤50°C
  Боја: бела
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Croatia
 • Warranty:5 years
 • company profile

  Advance Media

  • Company introduction:За нас Advance Media е фирма чија дејност е продажба на производи и услуги од доменот на електрониката, компјутерската опрема и бела техника. Advance Media досега нуди голем број артикли од квалитетни и докажани брендови на нашиот пазар како што се: Nikon, Sony, Siemens, Vivax, Vinchi, Toshiba, HP, Lenovo, Logitech, Canon и многу други. Покрај продажба, нудиме и бесплатна испорака на набавените производи до нашите клиенти и тоа низ целата територија на Р. Македонија. Advance Media има склучено договор со сите банки во Република Македонија, со што нуди сигурно и безбедно купување како и купување на 6, 24, 36 и 48 рати со потрошувачки кредит или со платежна картичка. Нашиот тим е составен од млади и амбициозни луѓе, кои придонесуваат за иновативен и креативен пристап на нашиот пазар како и присутност преку техничката поддршка што ја нудиме во секое време преку нашата веб продавница. Мисија Како прва интернет продавница од овој тип Advance Media има за цел да стане бренд препознатлив на пазарот по професионалната услуга што ја нуди на своите клиенти и квалитетни производи по најдостапни цени. Со оглед на фактот што функционираме во време кое наметнува брзо темпо на живеење и имаме голем број на обврски кои одземаат значителен дел од слободното време, идејата на Advance Media е да го поедностави секојдневието и да овозможи времето потрошено за купување да се сведе на минимум, а сепак задоволството од услугата и производот да останат на високо ниво. Визија Нудејќи богат асортиман на квалитетни производи по најповолни цени и нивна бесплатна достава, Advance Media ќе се доближи до сите домаќинства и компании. Достапноста на артиклите е потполно независна од временските услови или пак работното време. Користејќи ги благодетите од интернетот, поволностите што ги нудат нашите банки и благодарение на посветеноста на нашите вработени Advance Media ќе прерасне во првата македонска интернет продавница која ги нуди производите на сите водечки светски брендови од електорниката, компјутерите и компјутерската опрема, белата техник
  • Contact Person Name:Катерина Далова
  • Address:Ул. Франц Прешерн бр. 75, 1/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071352947
  • Telephone #:023060605
  • Year registered:2008
  • Total employees:6
  • Anual sales:60000000
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:27.990 MKD

  Инвертер клима уред VIVAX COOL ACP- ...

  Retail Price - VAT Included:29.990 MKD

  Инвертер клима уред VIVAX COOL ACP- ...

  11%save
  Retail Price - VAT Included:31.360 MKD 27.910 MKD

  VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH3 ...

  Retail Price - VAT Included:22.000 MKD

  Air conditioning VIVAX inverter
  023060605

  shopping assistance