00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Haier AS35S2SF1FA / 1U35S2SM1FA Flexis

Haier AS35S2SF1FA / 1U35S2SM1FA Flexis

Цената е со вклучен ДДВ
49.990 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:HAIER FLEXIS CARBON BLACK Series inverter клима уреди (R32):

  •A+++ / A+++ висока енергетска класа на ладење/греење
  •A-PAM DC Inverter технологија со Intelligent Air
  •Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа
  •LED дисплеј во боја
  •Wi-Fi уред вклучен во цената
  •Frost Clean, Inteligent Air функции
  •Антибактериски филтер и можност за 3M PURIFY филтер
  •Функција Eco sensor - клима уредот се прилагодува на навиките на луѓето во просторијата, односно се исклучува доколку подолго време не сте во просторијата.
  •Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, Real Clock Timer
  •Опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од-10 ÷ 43 oC / -15 ÷ 24 oC
  •36 месеци гаранција, Eurovent сертификат за квалитет

  Haier AS35S2SF1FA / 1U35S2SM1FA Flexis 3,5 (1,0 ÷ 4,0) / 4,2 (1,0 ÷ 5,2)
 • Availability:Contact
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:17
  • Geo Location:Show
  17%save
  Retail Price - VAT Included:33.990 MKD 27.990 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  14%save
  Retail Price - VAT Included:34.990 MKD 29.990 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  Retail Price - VAT Included:32.990 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  15%save
  Retail Price - VAT Included:32.000 MKD 26.990 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...
  023061466

  shopping assistance