00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

CARRIER Extreme inverter

11%save

CARRIER Extreme inverter

Цената е со вклучен ДДВ
43.990 MKD 39.151 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•А+++ / А++ енергетска класа на ладење и греење
  •Интегриран грејач на надворешна единица за заштита од замрзнување
  •Pre Filter, Cold Catalyst, Vitamin C, Ionizer – филтрирачки систем
  •Функции Breeze Away, Follow Me, Turbo, Eco, Sleep и Quiet
  •Golden Fin – антикорозивен, антибактериски слој врз топлинскиот
  изменувач
  •Wi-Fi уред вклучен во цената, Eurovent сертификат
  •Функција на самодијагностицирање, Auto Defrosting, Auto Restart, 24h тајмер
  •Опсег на работа ладење – надворешна температура од -15 ÷ 50 oC
  •Опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24 oC

 • Availability:In Stock
 • Seller:Energija
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:36.990 MKD

  Carrier 42QHB12D8S / 38QHB12D8S Inf ...

  Retail Price - VAT Included:52.990 MKD

  Carrier 42QHB18D8S / 38QHB18D8S Inf ...
  023061466

  shopping assistance