00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Crystal II inverter

Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Crystal II inverter

Цената е со вклучен ДДВ
49.990 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Crystal II inverter
 • Availability:In Stock
 • Seller:Energija
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Енергија
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:17
  • Geo Location:Show
  14%save
  Retail Price - VAT Included:93.990 MKD 80.000 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  7%save
  Retail Price - VAT Included:64.990 MKD 59.990 MKD

  Toshiba RAS-B16J2KVG-Е / RAS-16J2AV ...

  21%save
  Retail Price - VAT Included:115.000 MKD 90.000 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  23%save
  Retail Price - VAT Included:130.000 MKD 100.000 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  20%save
  Retail Price - VAT Included:100.000 MKD 80.000 MKD

  Carrier 42QHB09D8SA / 38QHB09D8S Cr ...

  8%save
  Retail Price - VAT Included:61.990 MKD 56.990 MKD

  TOSHIBA Seiya inverter
  023061466

  shopping assistance