00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Алат

Алат

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Располагаме со секаков вид на алат за климатизација и клима уреди,вентилација итн.
 • Availability:In Stock
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Dogan frigo

  • Company introduction:ДОГАН ФРИГО е специјализирана компанија за разладна опрема и климатизација, со сопствен сервис. Овластени застапници во Македонија, Косово и Албанија за: * Embraco Бразил (Компресори за фрижидери, витрини...) * DuPont САД (Фреони R134a, R404a, R407c, R410a…) * C GAS Турција (Фреони R134a, R404a, R407c, R410a…) * Copeland САД (Компресори за витрини, комори, клима уреди...) * Alco Мексико, (пресостати, монтажни филтри, термо експанзиони вентили...) * ZiyaCold Турција (Испарувачи, Кондензатори, Агрегати)
  • Contact Person Name:Иво Митревски
  • Address:Бул. Борис Трајковски бр. 9 Б, Скопје - Продавница во Кисела Вода / Бул. 8-ми Септември бр. 23 А, Скопје - Продавница Момин Поток
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 72 226 226
  • Telephone #:00 389 (2) 3114095
  • Fax #:/
  • Year registered:2007
  • Total employees:20
  • Geo Location:Show  023114095

  shopping assistance