00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Dogan frigo

 • Company introduction:ДОГАН ФРИГО е специјализирана компанија за разладна опрема и климатизација, со сопствен сервис. Овластени застапници во Македонија, Косово и Албанија за: * Embraco Бразил (Компресори за фрижидери, витрини...) * DuPont САД (Фреони R134a, R404a, R407c, R410a…) * C GAS Турција (Фреони R134a, R404a, R407c, R410a…) * Copeland САД (Компресори за витрини, комори, клима уреди...) * Alco Мексико, (пресостати, монтажни филтри, термо експанзиони вентили...) * ZiyaCold Турција (Испарувачи, Кондензатори, Агрегати)
 • Contact Person Name:Иво Митревски
 • Address:Бул. Борис Трајковски бр. 9 Б, Скопје - Продавница во Кисела Вода / Бул. 8-ми Септември бр. 23 А, Скопје - Продавница Момин Поток
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:00 389 72 226 226
 • Telephone #:00 389 (2) 3114095
 • Fax #:/
 • Year registered:2007
 • Total employees:20
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products17
Member since23 May, 2016
Last activity10:30:27 , 28 Jul, 2016
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance