00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Aloe Vera Gel Texas Organics


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Aloe Vera Gel is prodused from organically aloe cactuses without using agrochemical materials, met the highest criteria for organic production. Aloe Juicing is done immediately after picking that ensures maximum efficiency of all active nutrients in their natural balanced ratio: aloepolysaharids, vitamins, minerals and amino acids.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:United States
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Natura-plus

  • Company introduction:Натура-Плус е увозник и ексклузивен дистрибутер на врвни светски компании, кои произведуваат производи класифицирани како природни додатоци во исхраната, со врвен квалитет и органско потекло. Природните производи направени по најстроги критериуми на органско производство и на традиционален начин, во соработка со врвна наука, технологија и знаење, нас ни се познати и достапни. Затоа, нашето мото е Користете ја моќта на природата во спој со врвната наука, а тоа е најдобриот пат во намерата да го сочувате Вашето здравје. На тој пат Ваши сопатници и пријатели сме ние - стручниот тим на Натура-Плус.
  • Contact Person Name:Александар Николов
  • Address:бул. Кочо Рацин 20/1 (мезанин)
  • Post Code:1000
  • Cell Phone #:070 27 27 30
  • Telephone #:02 3 110 951
  • Fax #:02 3 110 954
  • Geo Location:Show  023110951

  shopping assistance