00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Natura-plus

  • Company introduction:Натура-Плус е увозник и ексклузивен дистрибутер на врвни светски компании, кои произведуваат производи класифицирани како природни додатоци во исхраната, со врвен квалитет и органско потекло. Природните производи направени по најстроги критериуми на органско производство и на традиционален начин, во соработка со врвна наука, технологија и знаење, нас ни се познати и достапни. Затоа, нашето мото е Користете ја моќта на природата во спој со врвната наука, а тоа е најдобриот пат во намерата да го сочувате Вашето здравје. На тој пат Ваши сопатници и пријатели сме ние - стручниот тим на Натура-Плус.
  • Contact Person Name:Александар Николов
  • Address:бул. Кочо Рацин 20/1 (мезанин)
  • Post Code:1000
  • Cell Phone #:070 27 27 30
  • Telephone #:02 3 110 951
  • Fax #:02 3 110 954
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products4
Member since31 Mar, 2012
Last activity09:56:54 , 29 Jan, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance