00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Дигитална интерактивна табла


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Дигитална интерактивна табла за моторни и когнитивни вежби
  - им овозможува на корисниците мулти сензорно искуство за време на моторно-функционалната и когнитивната рехабилитација.
  - Рехабилитација која е мерлива, забавна и мотивирачка.
  - Уредот се состои од 3 табли со соодветни фигури и повеќе од 30 игри преку кои се подобрува манипулацијата со раце , координација очи-раце, визуелна перцепција , препознавање на форми, меморија, концентрација, способност за решавање на проблеми, просторна ориентација, време на реакција и снаодливост.Придобивки: подобрување на манипулација со раце , координација очи-раце, визуелна перцепција , препознавање на форми, меморија, концентрација, способност за решавање на проблеми, просторна ориентација, време на реакција и снаодливост.
 • Availability:Contact
 • Seller:Meditek
 • Minimum Order Quantity:.
 • company profile

  Meditek

  • Company introduction:Медитек е млада компанија чија филозофија се базира на идејата за постојан чекор со најсовремените технолошки трендови и иновативни решенија во областа на медицината, како и постојан фокус на потребите на нашите клиенти. Наш стремеж е максимална експедитивност и одговор на вашите барања, оддржување, надградба и сервис на имплементираната опрема. Располагаме со широка палета на производи од светски реномирани брендови. Со континуираниот раст на нашата компанија постојано се збогатува и проширува и нашата палета на производи. Работиме со интегритет, посветеност и одговорност се со цел да ја оправдаме вашата лојалност и доверба.
  • Contact Person Name:Глигор
  • Address:Лондонска 10 лам.3 лок.4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075214400
  • Telephone #:026133025
  • Geo Location:Show  026133025

  shopping assistance