00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Meditek

  • Company introduction:Медитек е млада компанија чија филозофија се базира на идејата за постојан чекор со најсовремените технолошки трендови и иновативни решенија во областа на медицината, како и постојан фокус на потребите на нашите клиенти. Наш стремеж е максимална експедитивност и одговор на вашите барања, оддржување, надградба и сервис на имплементираната опрема. Располагаме со широка палета на производи од светски реномирани брендови. Со континуираниот раст на нашата компанија постојано се збогатува и проширува и нашата палета на производи. Работиме со интегритет, посветеност и одговорност се со цел да ја оправдаме вашата лојалност и доверба.
  • Contact Person Name:Глигор
  • Address:Лондонска 10 лам.3 лок.4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075214400
  • Telephone #:026133025
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Follows1
Number of products32
Member since02 Nov, 2015
Last activity00:15:02 , 27 Jun, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance