00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Електролит со сладок анасон


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Електролитот BECUTAN со сладок анасон за доенчиња, деца и за возрасни претставува прашок за подготовка на перорален раствор за рехидратација и е наменет за надоместување на загубите на вода и на електролити при дијареја и при повраќање. Електролитот BECUTAN со сладок анасон е мешавина од минерални материи, гликоза и екстракт од плод од сладок анасон, кој дополнително помага при состојби на нарушување на варењето на храната. Воедно, екстрактот од сладок анасон е и одличен подобрувач на вкусот и го прави растворот вкусен и пријатен за пиење. Електролитот BECUTAN со сладок анасон е без додаток на ароми и се препорачува за најмалите, доенчињата и
  за децата до 12-месечна возраст, но и за сите возрасти.

  • За доенчиња, деца и возрасни;
  • за надоместување на загубите на вода и електролити при дијареја и повраќање.
  • без додаток на ароми.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance