00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Електролит со маточина и со лимон


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Електролитот BECUTAN со маточина и со лимон за деца над 12-месечна возраст и за возрасни претставува прашок за подготовка на перорален раствор за рехидратација и е наменет за надоместување на загубите на вода и на електролити при дијареја и при повраќање. Електролитот BECUTAN со маточина и со лимон е мешавина од минерални материи, гликоза, екстракт од маточина и од природна арома на лимон. Екстрактот од маточина дополнително помага при состојби на нарушување на варењето на храната. Воедно, екстрактот од маточина и аромата од лимон му даваат пријатен вкус на растворот и го прават пријатен за пиење.

  • За деца над 12 месечна возраст и за возрасни;
  • за надоместување на загубите на вода и електролити при дијареја и повраќање.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance