00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Промотивни материјали


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:НАПРАВЕТЕ НАРАЧКА ПРЕКУ МАРКЕТ КОНЕКТ И ЌЕ ВИ ДАДЕМЕ 15% ПОПУСТ!!! Визуелен идентитет на компании, кампањи, проекти и различни настани, изработка на лого, дизајн на постери, брошури, каталози, промотивен материјал, списанија, книги. Печатење на изработените материјали. Изработка на аудио и видео материјал за рекламни кампањи, медиа план и закуп на медиумски простор.
 • company profile

  Brigada design

  • Company introduction:Графичкиот дизајн е основна дејност на Бригада Дизајн дооел од Скопје. Со десет годишно искуство во креативната индустрија, изготвување на визуелен идентитет на компании, кампањи, проекти и различни настани, дизајнирање и продукција на бројни печатени материјали, од бизнис картички, папки, флаери, книги, билтени, до весници, списанија, брошури, прирачници, каталози, календари, постери и други разни видови на печатени материјали за различни намени. Печатените материјали се произведени со висок степен на квалитет, кој ги задоволува и најсофистицираните желби и потреби на нашите ценети клиенти. Во областа на адвертајзингот, во можност сме да одговориме на барањате од идеја до краен производ, преку продукција на печатен, аудио и видео материјал, изготвување на медиа план до откуп на медуимски простор. Веруваме дека комерцијалното и естетски префинетото секогаш одат заедно, и за да се создаде нешто „скоро совршено“, потребно е повеќе труд, екстра работни часови, и секогаш да се дава најдоброто од себе. За таа цел, Бригада Дизајн има позитивни, искусни, креативни графички дизајнери вработени со полно работно време, како и цела мрежа на надворешни соработници од креативната индустрија, си со цел потполно и посветено да се задоволат потребите и барањата на нашите соработници и клиенти.
  • Contact Person Name:Слаѓана
  • Address:Христо Смирненски 11
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023217712
  • Geo Location:Show  023217712

  shopping assistance