00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Brigada design

  • Company introduction:Графичкиот дизајн е основна дејност на Бригада Дизајн дооел од Скопје. Со десет годишно искуство во креативната индустрија, изготвување на визуелен идентитет на компании, кампањи, проекти и различни настани, дизајнирање и продукција на бројни печатени материјали, од бизнис картички, папки, флаери, книги, билтени, до весници, списанија, брошури, прирачници, каталози, календари, постери и други разни видови на печатени материјали за различни намени. Печатените материјали се произведени со висок степен на квалитет, кој ги задоволува и најсофистицираните желби и потреби на нашите ценети клиенти. Во областа на адвертајзингот, во можност сме да одговориме на барањате од идеја до краен производ, преку продукција на печатен, аудио и видео материјал, изготвување на медиа план до откуп на медуимски простор. Веруваме дека комерцијалното и естетски префинетото секогаш одат заедно, и за да се создаде нешто „скоро совршено“, потребно е повеќе труд, екстра работни часови, и секогаш да се дава најдоброто од себе. За таа цел, Бригада Дизајн има позитивни, искусни, креативни графички дизајнери вработени со полно работно време, како и цела мрежа на надворешни соработници од креативната индустрија, си со цел потполно и посветено да се задоволат потребите и барањата на нашите соработници и клиенти.
  • Contact Person Name:Слаѓана
  • Address:Христо Смирненски 11
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023217712
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products1
Member since25 Nov, 2015
Last activity11:37:16 , 28 Nov, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance