00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Календари, знаменца, постери, честитки, хенгери, воблери, хартиени кеси


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:НАРАЧАЈТЕ ПРЕКУ МАРКЕТ КОНЕКТ И ЌЕ ВИ ДАДЕМЕ 10% ПОПУСТ!!!Календари, знаменца, постери, честитки, хенгери, воблери, хартиени кеси....

  "Ние сме компанија која што се фокусира на квалитет и перфектна реализација"
  КАЈ НАС МОЖЕТЕ ДА ДОБИЕТЕ ПРИНТ МАТЕРИЈАЛИ ОД СЕКАКОВ ТИП НА НАЈВИСОК КВАЛИТЕТ
 • Seller:DataPons
 • company profile

  DataPons

  • Company introduction:Почетоците на Датапонс се во 1992 год., кога бевме едни од пионерите на дигиталната подготовка и печатење. И воопшто, воведувањето на врвните технологии во традиционалните печатарски техники секогаш ни биле и сеуште ни се предизвик и цел. Ние сме тука да за консултации во врска со бараниот продукт, пресметување оптимална цена, подготвениот материјал ни го доставувате na mejl, и се што треба да направите понатаму е да ни ја дадете адресата за испорака. Стандардната понуда ја опфаќаат неколку групи производи: КАНЦЕЛАРИJСКИ МАТЕРИЈАЛИ Визиткарти, папки, тефтери, календари, нотеси, годишни планери, класери РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ Календари, знаменца, постери, честитки, хенгери, воблери, хартиени кеси ИЗДАНИЈА Брошури, каталози, списанија, книги, ПАКУВАЊА Кутии, фино печатена картонска амбалажа, специјални картонски пакувања за промоција на производи, кутии за цигари и специјална амбалажа по нарачка.
  • Contact Person Name:Јасна
  • Address:ул.1550 бр.52, Индустриска Зона Визбегово
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022401170
  • Fax #:022401394
  • Geo Location:Show  022401170

  shopping assistance