00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

DataPons

  • Company introduction:Почетоците на Датапонс се во 1992 год., кога бевме едни од пионерите на дигиталната подготовка и печатење. И воопшто, воведувањето на врвните технологии во традиционалните печатарски техники секогаш ни биле и сеуште ни се предизвик и цел. Ние сме тука да за консултации во врска со бараниот продукт, пресметување оптимална цена, подготвениот материјал ни го доставувате na mejl, и се што треба да направите понатаму е да ни ја дадете адресата за испорака. Стандардната понуда ја опфаќаат неколку групи производи: КАНЦЕЛАРИJСКИ МАТЕРИЈАЛИ Визиткарти, папки, тефтери, календари, нотеси, годишни планери, класери РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ Календари, знаменца, постери, честитки, хенгери, воблери, хартиени кеси ИЗДАНИЈА Брошури, каталози, списанија, книги, ПАКУВАЊА Кутии, фино печатена картонска амбалажа, специјални картонски пакувања за промоција на производи, кутии за цигари и специјална амбалажа по нарачка.
  • Contact Person Name:Јасна
  • Address:ул.1550 бр.52, Индустриска Зона Визбегово
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022401170
  • Fax #:022401394
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Followed1
Number of products9
Member since19 Jun, 2012
Last activity10:44:47 , 29 Nov, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance