00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Production of tables for yards and parks


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Production of tables for yards and parks.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  Ba-ma inzinering

  • Company introduction:БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ Е СПЕЦИЈАЛИЗИРАНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ВРШЕЊЕ НА БРАВАРСКИ УСЛУГИ, СО ДОЛГОДИШНО ИСКУСТВО И СТРУЧЕН КАДАР. ВО РАМКИТЕ НА ОВИЕ БРАВАРСКИ УСЛУГИ СПАЃААТ : -ИЗРАБОТКА НА ОГРАДИ ОД КОВАНО И ОБИЧНО ЖЕЛЕЗО -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД МЕТАЛНИ ВРАТИ -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД НАСТРЕШНИЦИ СО ЛЕКСАН И ЛИМ -ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА ПАРКИНГ РАМПИ -ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА СЕКАКОВ ВИД БОКСОВИ ЗА КУЧИЊА -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ. БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ КОРИСТИ МАТЕРИЈАЛИ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ. НЕРЕШЛИВИТЕ ПРОБЛЕМИ ВЕЌЕ СЕ МИНАТО. БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ ИМА РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ ПРОБЛЕМИ ВО ОБЛАСТА НА БРАВАРИЈАТА. СО СТРУЧНИОТ КАДАР И МЛАДИТЕ ВИЗИОНЕРИ БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ ВИ НУДИ ЕЛЕГАНТЕН ИЗГЛЕД НА ГРУБОТО ЖЕЛЕЗО.ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ,НАВРЕМЕНАТА И БРЗА ИЗРАБОТКА КАКО И ПРИФАТЛИВИТЕ ЦЕНИ СЕ ОНА ШТО ГО НУДИ НАШАТА ФИРМА. ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ И УВЕРЕТЕ СЕ ВО НАШИОТ КВАЛИТЕТ.
  • Contact Person Name:Благојче
  • Address:Мариовска 1/10
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:071270147
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Fences for yards areas

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Club tables
  071270147

  shopping assistance