00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Ba-ma inzinering

  • Company introduction:БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ Е СПЕЦИЈАЛИЗИРАНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ВРШЕЊЕ НА БРАВАРСКИ УСЛУГИ, СО ДОЛГОДИШНО ИСКУСТВО И СТРУЧЕН КАДАР. ВО РАМКИТЕ НА ОВИЕ БРАВАРСКИ УСЛУГИ СПАЃААТ : -ИЗРАБОТКА НА ОГРАДИ ОД КОВАНО И ОБИЧНО ЖЕЛЕЗО -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД МЕТАЛНИ ВРАТИ -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД НАСТРЕШНИЦИ СО ЛЕКСАН И ЛИМ -ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА ПАРКИНГ РАМПИ -ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА СЕКАКОВ ВИД БОКСОВИ ЗА КУЧИЊА -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ. БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ КОРИСТИ МАТЕРИЈАЛИ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ. НЕРЕШЛИВИТЕ ПРОБЛЕМИ ВЕЌЕ СЕ МИНАТО. БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ ИМА РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ ПРОБЛЕМИ ВО ОБЛАСТА НА БРАВАРИЈАТА. СО СТРУЧНИОТ КАДАР И МЛАДИТЕ ВИЗИОНЕРИ БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ ВИ НУДИ ЕЛЕГАНТЕН ИЗГЛЕД НА ГРУБОТО ЖЕЛЕЗО.ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ,НАВРЕМЕНАТА И БРЗА ИЗРАБОТКА КАКО И ПРИФАТЛИВИТЕ ЦЕНИ СЕ ОНА ШТО ГО НУДИ НАШАТА ФИРМА. ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ И УВЕРЕТЕ СЕ ВО НАШИОТ КВАЛИТЕТ.
  • Contact Person Name:Благојче
  • Address:Мариовска 1/10
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:071270147
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products7
Member since07 Sep, 2015
Last activity10:35:21 , 24 Feb, 2021
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance