00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Изработка на мебел за купатило


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Изработка и дизајн на мебел за купатило по нарачка. Уникатните изработки и дизајни се наши препознатливи карактеристики.

 • Availability:Contact
 • company profile

  Blama Mebel

  • Company introduction:Стручен тим којшто го изработува најдобриот и најквалитетен мебел, некогаш понуден на пазарот. Достапна цена е можност плус за секој купувач. Долгогодишно искуство во комбинација со врвните и уникатни изработки и дизајни се наши препознатливи карактеристики. - ВИСОК КВАЛИТЕТ - ДОСТАПНИ ЦЕНИ - УНИКАТЕН ДИЗАЈН - ВРВНА ИЗРАБОТКА - СТРУЧЕН ТИМ - БРЗА ИЗРАБОТКА
  • Contact Person Name:Мирослав Богданоски
  • Address:с.Лешок
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078339410
  • Telephone #:078339410
  • Geo Location:Show  078339410

  shopping assistance